Azerbaycan +994 Sanal Numara Almak

Azerbaycan +994 Sanal Numara Almak

Azerbaycan +994 Sanal Numara

İnternet üzerinden birkaç saniye içerisinde uygun fiyata dilediğiniz ülkeden fake numara alacağınızı biliyormuydunuz? Azerbaycan fake numara nasıl alınır yazımızda bu konuya değineceğiz.

Azerbaycan Numaraları ile Yapabilecek İşlemler  

Mobilonay.net sitemiz kullanıcı odaklı sistemi sayesinde dakikalar içerisinde Azerbaycan alan kodlu sanal numaralar almaya imkan sağlamaktadır. Çok uygun fiyatlara 7/24 dilediğiniz bir anda Azerbaycan’na ait sanal numaralara sahip olabilirsiniz.Bu numaraları yazılı iletişim platformlarında internetle ilgili farklı sektörlerde kullanabilirsiniz. Numara sistem üzerinden alındıktan sonra ilgili numaraya kullanılan uygulama tarafından SMS gelmekte ve gelen kodu kullanarak Azerbaycan numaralarını tüm sosyal medya platformlarında ve çeşitli web sitelerinde kullanabilirsiniz. mobilonay.net üzerinden Azerbaycan sanal numara almak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz

Kaydınız yapıldıktan sonra müşteri paneli sayfasına yönlendirileceksiniz. Bu bölümde bakiye yükle menüsüne tıklayarak en az 10 TL yükleyerek işleme devam edebilirsiniz.

Ödemeleriniz Shopier , Paymax altyapısı ile güvenli bir şekilde gerçekleştirilir.

Ödemenizi yaptıktan sonra her hangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Otomatik olarak bakiyeniz hesabınıza yansıtılır.

Numara al bölümünden dilediğiniz hizmeti seçerek açılan pencerede ülke seçimi yapmanız gerekecektir, bu pencerede ülkelere ait servis ücretleri de yer almaktadır.

Amazon,Getir,Trendyol,Hepsiburada gibi alışveriş sitelerine üye olunarak ticaret yapılabilir.

Netflix gibi dize ve flim izleme platformlarına kayıt olunabilir.

+994 whatsapp numarası almak için bu adımları takip ettikten sonra artık bir Azerbaycan numarasına sahip olacaksınız. Bu numarayı çeşitli web platformlarında kullanarak bu platformlarda sms alabilirsiniz.


08/02/2023 23:27:36